Uw vertrouwd adviseur?

Cloud, ASP, SaaS, Lean, Scrum, Robotics, Blockchain. Als bestuurder, directeur, senior manager komt u deze ontwikkelingen vermoedelijk met regelmaat tegen. Digitalisering gaat heel hard, ICT is complex maar wijzigt uw business! U draagt uiteindelijk de grote verantwoordelijkheid voor de beslissingen over effectieve toepassing en investeringen. 

Als u dit tegenkomt, heeft dan ook wel eens de behoefte om te sparren met iemand die u bijstaat als het om de inhoud gaat? Iemand die de ontwikkelingen op de voet volgt en de vertaling naar executive niveau kan maken?

Cloud, ASP, SaaS, Lean, Scrum, Robotics, Blockchain als gezegd zijn zomaar termen die in elke grotere bedrijfsomgeving naar voren komen en waarvan u als verantwoordelijke verwacht wordt verstandige besluiten te nemen.

Zou het niet fijn zijn als u kunt zeggen: goede vragen, daar kom ik nog deze week op terug met een eerste beeld of visie. Dat u dan na de vergadering uw vertrouwd adviseur kunt bellen en zelf ook de vraag kunt stellen?

ImpactSolutions, maar zeg gerust Arjan, werkt vaak als vertrouwd adviseur voor management en directie om hen te helpen met een goede bagage de volgende vergadering te leiden. Zo bieden wij u graag als vertrouwd adviseur een klankbord waarmee u in alle vrijheid en veiligheid kunt sparren, uw zorgen kunt delen en waar nodig een opdracht aan kunt verstrekken om met u in gezamenlijkheid door stukken te lezen en er op de inhoud wat van te vinden.

Meelezen, sparren of uitleg geven met als doel u verder te brengen en u met meer bagage in de volgende vergadering te laten deelnemen. Wij zien er naar uit, u ook?